Beste babypoppen om hier te kopen harisg.com

baby dolls
0 0
Read Time:4 Minute, 7 Second

Voor een peuter zijn hun gladde speelgoed of babypoppen hun vaste metgezellen en maatjes. Ze praten met hun poppen, geven ze namen en brengen ze overal waar ze zich verplaatsen. De kwaliteitspeuterpop voor een jaargang van 1 jaar kan er een zijn die lief is, soepel te dragen en gemaakt is van niet-giftige materialen.

baby dolls zijn een uitstekende voorkeur voor speelgoed voor kinderen. Door tegen hun speelgoed te praten, blijven ze betrokken en blij met hun wereld van make-over. Vormende jaren zijn tenslotte een tijd om verloren te gaan in dromen en fantasieën. Poppen zijn er in verschillende stijlen en verschijningen, en namen als Barbie zijn synoniem met kinder babypoppen.

Als je van plan bent je peuter een pop aan te bieden, zorg er dan voor dat je hem een ​​pop bezorgt waar hij dol op is. In deze opstelling hebben we de beste baby dolls voor een 1-jarige samengesteld om uit te kiezen.

1- Best gedetailleerd: de New York Doll Collection Soft Body babypoppen – Kaukasisch
Deze gladde kinderpop van 11 inch voor 1-jarigen heeft een volledig aangewezen vinyl hoofd, vingers en benen en veren gekleed in een zacht paars gestreepte onesie met een bijpassende dop. Door de grootte en het zachte lichaam kunnen baby’s het gemakkelijk vasthouden, knuffelen, knuffelen, brengen en comfortabel spelen. Deze handwasvriendelijke pop is gemakkelijk af te nemen met vochtig materiaal en de outfit kan gewoon in je volgende wasbeurt. Met een peuterpop zoals deze kunnen kinderen hun cognitieve en zelfhulpcapaciteiten vergroten. Vaardigheden zoals moeilijke beslissingen nemen en sporten zoals verzorging en hygiëne, zoals haren borstelen, tanden poetsen en handpalmen wassen, zijn minder moeilijk voor baby’s om op iets anders te oefenen voordat ze het op zichzelf kunnen toepassen. Deze pop heeft een mooie en aantrekkelijke verpakking en is een zeer goed cadeau-object. Alle beschermingsnormen gaan gepaard met de vervaardiging ervan, en het maakt het mogelijk om een ​​globaal lach- en creatief spel op uw peuter te creëren. Het wordt bovendien geleverd met een losgemaakte paarse fopspeen die in de mond van de pop kan worden gestoken. Deze pop is verkrijgbaar in 3 andere stijlen: Afro-Amerikaans, Aziatisch en Spaans.

  1. Best realistisch ogend: JC Toys – La Baby Purple

Deze 16-inch babypoppen ziet er zeer realistisch uit en is perfect voor je baby met zijn zachte knuffelbare frame. Deze zachte peuterpop voor 1-jarigen is licht van gewicht en gemakkelijk voor je baby om te onderhouden, te vervoeren en te knuffelen. Het is parfumvrij en wasvriendelijk, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Deze pop is prachtig gedetailleerd met gladde vinyl hoofd, armen en benen, glanzende gloeiende ogen, sierlijke armen en tenen, en fijn gebeeldhouwd haar. Het wordt geleverd met een schattige, verwijderbare rode onesie en bijpassende hoed met klittenbandsluitingen, en bovendien zijn eigen fopspeen. Het moedigt uw baby aan om creatief en fantasierijk te spelen en ontwikkelt verzorgende vermogens. JC Toys is een organisatie met bekroonde records en mag de NPC gebruiken, die de beste producten identificeert die op de markt worden gebracht om klanten te onderscheiden. Het voldoet aan alle beschermingsnormen en de fopspeen zit vast aan de outfit, er zijn geen knopen of ritsen op de kleding, en geen wimpers of open-gesloten oogleden. De pop is ook BPA-loos en ftalaat-losgemaakt, waardoor hij absoluut veilig is.

  1. Best geborduurd: Playtime door Eimmie Baby Doll – Kaylie

Deze tedere Afro-Amerikaanse ragdoll is een superpeuterpop voor 1-jarigen omdat ze ermee kunnen knuffelen, slapen of spelen. Deze 14-inch lappenpop heeft een geborduurd neusgat, mond en ogen. De gele en paarse poppenkleding is elk nauwkeurig en verwijderbaar, waardoor de kleding kan worden aangepast. Spelen en zorgen maken voor deze pop zorgt voor meer sociale vaardigheden, verantwoordelijkheid en bevordert gezonde emoties zoals empathie en mededogen. Het versterkt bovendien de woordenschat en taalcompetenties als jongeren gesprekken voeren met de pop. Deze pluche pop is gemaakt met inachtneming van alle beschermingsnormen, waardoor hij perfect is voor alle leeftijden. De accessoires van de pop zijn gemaakt om inventief spelen, cognitieve verbetering aan te moedigen en speeltijd te behouden, elk grappig en interactief.

  1. Beste vrolijk: Conzy gevulde babypop – zwart

Deze gevulde babypop is geschikt voor peuters vanaf 0 jaar en is ook een perfect verjaardagscadeau, want het is een van de geweldige eerste peuterpoppen voor kinderen van 1-12 maanden. Deze pop heeft een vrolijke uitdrukking waar je baby dol op zal zijn, en haar vrij perzikkleurige en witte jurk is prachtig gespecificeerd. Het heeft alle beschermingscertificeringen ontvangen en is gemaakt van buitengewoon beste, milieuvriendelijke, zachte pluche stof en PP-katoenvuller, dus het veroorzaakt geen pijn of uitslag in de gevoelige huid van uw kind. Deze pop van 16,5 inch heeft de juiste lengte en het juiste gewicht voor je baby om de hele dag te dragen en te spelen. Deze pop is behoorlijk duurzaam en elke naad is strak en mooi gestikt, en dus kan deze pop met de hand of in de machine worden gewassen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Gabriel kuhn daniel patry Previous post Gabriel Kuhn and Daniel Patry marder story
Welcome the Heaven on Your Baby's Face With Personalized Baby Gifts Next post Welcome the Heaven on Your Baby’s Face With Personalized Baby Gifts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram